Afzeggingen die niet binnen de beltijd kunnen, mogen uiteraard wel nog na 19:00 uur.

We zijn op nog een ander vast nummer te bereiken, namelijk : 075-6281905 Bovenstaande beltijden blijven ook bij dit nummer van kracht.

We zijn gevestigd in Krommenie dat ligt in Zaanstad, boven Amsterdam.

Voorwaarden

Afzeggingen kunnen 48 uur vantevoren, alleen geschieden middels een telefonische afzegging. Sms,  email en andere opties worden niet geaccepteerd. Wanneer men zonder afzegging of niet zoals de bovenstaande regel ,telefonisch heeft geannuleerd en de afspraak niet nakomt ,word het gehele bedrag in rekening gebracht. Ik maak er geen probleem van wanneer je annuleert en zal ook niet naar de reden vragen mits je netjes, en tijdig de afspraak annuleert.

Afspraaktijd aanhouden

Er word hier op schema gewerkt, en dus is het van groot belang dat je op tijd komt. Wanneer je van ver komt, houd dan ruim rekening met eventuele file`s of vertragingen.  Wanneer je een half uur of zelfs een uur te laat komt, kan ik je waarschijnlijk niet meer helpen, maar zal ik helaas wel een deel van de vrijgehouden tijd moeten doorberekenen.

Wanneer je onderweg merkt dat je het niet op tijd gaat redden, dan stel ik het zeer op prijs wanneer je even belt om het door te geven.

Wanneer je vragen hebt, ook gelieve niet via SMS , Whatsapp , Social Media (facebook e.d,) of andere manieren dan bellen. Ik sta je telefonisch uiteraard heel graag te woord.
 

Garantie

Wanneer je haar korter is dan 6 cm, (en ongesneden) wacht dan tot het lang genoeg is. Bij korter haar dan 6 cm word je namelijk vanaf heden niet meer geholpen, dit omdat ik je haar in scheidingen moet verdelen en het bij korter haar niet eens kan vast zetten...meet het dus goed op. Is het bij de oren iets korter, dan is het waarschijnlijk geen probleem. Maar dat kun je even aangeven bij een vrijblijvend telefoongesprek. Dat nemen we dan gewoon even door.

Personen meenemen:

Je mag 1 persoon meenemen, het is niet mogelijk om meerdere personen mee te nemen ivm te weinig zitplaatsen. Gelieve geen kinderen meenemen onder de 10 jr.

Wat extra info over de elastiekjes:Dit zijn de juiste zenner elastiekjes. Deze breken niet en blijven de gehele draagtijd heel. Ze zijn er in 2 maten, die hier op de afbeelding, zijn de grotere, dat zijn de juiste. Ze zijn er ook in bruin/blond-tinten en doorzichtige. Neem de kleur mee die bij je haar past. 2 of 3 pakjes
Let op: Zenner heeft een nieuwe variant, namelijk extra elastische. Deze zijn niet goed, en breken.